Bedrijf

SasaTime met een BedrijfsAccount

 

Hallo Bedrijfsleider,

Hallo jij, die vanaf nu voor 'SasaTime' kan zorgen in het bedrijf.

Met een BedrijfsAccount kan je op factuur lunches bestellen voor meetings en/of allerlei gelegenheden. Ik leg je even uit hoe je te werk gaat:

 

  • Maak éénmalig een bedrijfsaccount aan

Je kan naast een Persoonlijk Account ook een BedrijfsAccount aanmaken. Het verschil? Met een BedrijfsAccount ontvang je een factuur van bestellingen. Let dus wel goed op dat je ingelogd bent met het juiste Account. De vermelde prijzen zijn exclusief btw.

Tip: Kies -om je persoonlijk account aan te maken- best je privé e-mailadres. Je kan niet hetzelfde e-mailadres gebruiken voor beiden.

 

  • Op't Menu: SasaTime brengt nieuw en lekker leven in de brouwerij!

SasaTapas en SasaWraps: gevarieerd, gezond en fijn genieten van een lunchmeeting met Tapas of Wraps voor 2 personen. Staat er bijvoorbeeld een lunch gepland met 10 personen, dan leg je 5 SasaTapas of Wraps in het winkelmandje. Fruit, noten of koekjes voor bij de koffie als ideale aanvulling.

Jij kiest en verrast zelf.

SasaVoucher: deze 'Eetcheque' maak jij heel eenvoudig aan voor externe of interne medewerkers, bezoekers of jezelf.

De ontvanger kan met deze VoucherCode zelf een gerecht kiezen (als particuliere klant). Jij bepaalt de gelegenheid, het tijdstip van levering, een boodschap, de waarde... De afrekening van alle gebruikte Vouchers komen achteraf samen op een factuur op het bedrijfsaccount. 

Tip: Ideale manier voor een traktatie. Naar ieders goesting, dieet, allergie.

SasaTafels: 3 formules om je meeting op te fleuren met een frisse feestdis. Meer info?

 

Salades, Broodjes, tussendoortjes en zoveel meer. Je kan ook zelf individuele gerechten uitkiezen voor jezelf en/of je medewerkers, bezoek. Alles komt op je factuur te staan. 

 

En in de SasaShop vind je lekkers en moois om de eetplek een instant upgrade te geven.

 

Ziezo, ik wens je ontzettend succesvolle en blije eetmomenten. Heb je vragen, aarzel niet om me te contacteren

-x-

Sasa