Feest op de werkvloer!

Hallo,

Een Feestje of Meeting op het programma? We hebben voor jullie enkele nieuwe formules om origineel voor de dag te komen én je bezoek of medewerkers echt te laten genieten van de lunchtijd. Geen gewone broodschotels maar een assortiment à la Sasa. Bescheiden lekker of uitbundig genieten. Even voorstellen.

De SasaTafels zijn:


SasaTafel Deluxe va 12 personen (zoals op de foto) met SasaBroodjes- en Wraps, noten van Allnuts, koekjes van Generous Bakery, verse guacamole van Sasa met nachos en een schotel verse groentjes en hummus om te dippen. Een hele tafel vol aperitiefhapjes, lunch en dessert.

SasaTafel kleine en grote honger: va 8 personen met een assortiment aan Sasabroodjes en SasaWraps.

3- gangen SasaTafel: va 8 personen met soep, Broodjes en wraps én een stuk vers fruit.
Een SasaTafel ziet er gewoon bom uit, smaakt ééns gelijks én zorgt voor een moment van ontspanning. Ideaal om erna weer vollebak, vrolijk en fris ertegenaan te gaan.

• En ook een drankenpakket, salade schotels, apero assortiment,... 

Hoe bestel je een SasaTafel?

Wanneer jij/jouw bedrijf een BedrijfsAccount aanmaakt, kan je de nieuwe categorie 'FEESTJES EN MEETINGS' vinden op't Menu. Je duidt het juiste aantal personen aan en we bezorgen dit feestmaal tussen 11-12u30.

Heb je speciale wensen, een ander belangrijk levermoment of andere bezorgdheden, bel ons gewoon eventjes en we bekijken samen de ditjes en datjes ;)

SasaTime staat voor bewust genieten van lekker en gezond eten en ook van die tijd die je samen beleeft. Waar fun en inspiratie zorgt voor connectie, een brede smile op ieders gezicht en een gezond energiepeil.

Positieve, bevlogen medewerkers eten SasaTime ;)

 

x Sasa

ps: Spread the SasaVibe!!