I'm Back! Met méér SasaTime.

I'm Back! Met méér SasaTime.
22 augustus 2017

2 weken keukenrust. En now I'm back, to let you know…

 

dat ik uitgerust ben! Een fris koppie en mega veel zin om nog meer te SasaTime’n. Want ik heb een Missie: Véééél meer blije medewerkers op het werk.

En hoe wil ik dat doen?

 

Stap 1:

Zoek de pijnpunten van de middaglunch van vandaag. Ow yeah, gevonden. Veel pijntjes, hier zijn er een paar:

 

  • ‘s middags doorwerken met een smoske aan de pc. “ja, k’weet het, nie goed hè, maja, druk enzo”
  • ‘die meneer, ken ik nie nee, werkt die hier? Tiens. Zal nieuw zijn.’
  • ‘samen eten is tof, dat doen we soms… ne keer, ma ik ben het altijd die het moet regelen, nu is het aan iemand anders, t’moeten niet altijd dezelfde zijn hé.’

 

 

Stap 2:

Denk na, Sasa. Voel, kijk en luister. En doe iets. Hoe gaan we hier verandering in brengen? Hoe kan ik meer uitnodigen om pauzetijd te nemen? En die zo positief mogelijk te laten ervaren? Check! Done… en het heet SASATEAM!!

 

Stap 3:

Trek ondernemende schoenen aan en ga op bezoek bij àlle (ja zeker, think big ;-) vooruitdenkende werkgevers die willen investeren in gezonde medewerkers en een positieve cultuur. Hopsasa, on it! Agenda staat al goed vol.. behalve? Jazeker, niet tussen 12 en 13u :)

 

Stap 4:

Vertel iedereen, alles over SasaTeam in de blog, of de website, op je vriendjes facebook pagina. Want het zou wel eens heel plezant kunnen zijn voor vele mensen op vele werkplekken.

Work in Progress… ;-)

 

Dames en heren, ik hoor of zie u hopelijk heel snel!!

 

En niet vergeten, onze zomerregeling! ik maak op donderdagen en vrijdagen de lekkerste SasaLunchen klaar. Tussentijdse missie: zoveel mogelijk samen SasaTime’n… check!

 

Knuffel van Sasa!