Ready to give and to shine?

Ready to give and to shine?
03 september 2017

Whieeeeee, kennen jullie Veronique Sneyaert al? Een keicoole madam die super mooie juwelen maakt mét jouw verhaal. En... alle SasaTimers maken 4 maanden lang kans om er eentje te winnen!  

Als me dat geen goed nieuws is. 

Even uitleggen: Wie is Veronique?

Ik heb haar vorig jaar leren kennen als een creatieve, neige madam. Met ontzettend veel passie vertelde ze me dat ze unieke juweeltjes maakt met een verhaal: handgeschreven initialen of namen, een symbool,... alles wat voor jou veel betekenis heeft en je in een juweel wil laten vereeuwigen. Zo knap! Ze heeft een website waar je haar verhaal kan lezen en kan zien wat ze in haar mars heeft: www.veroniquesneyaert.be

En ik dacht... zou het niet geweldig zijn om iets samen te doen: Een verrassing in jouw lunchpakket en meteen ook super om jullie aan elkaar voor te stellen.

En Veronique was meteen mee. Ze heeft een wedstrijd in elkaar gebokst voor alle SasaTimers die een lunchke bestellen tot en met december. Elke maand maak je kans om een juweel te winnen twv 125euro!! YEsyes. Cool hé.

We steken vanaf september een flyertje dat ze ontwierp in je Sasa gelukzak. Daar staat alles op wat je moet doen om kans te maken op zo een juweel. En elke maand wordt er 1 winnaar getrokken. Ik stel voor dat we de 4 winnaars op facebook bekend maken. Dus goed volgen hé.

 

En zo wordt een SasaLunchke nog meer een HappyMeal voor grote mensen! Surprises for you ;-)

 

I'm Ready to shine, Veronique to give... you too?

-x- Sasa en Veronique

Meedoen? Klikken maar, op klikken maar :-)