Sasa is in the AppStore!

Sasa is in the AppStore!
21 augustus 2017

Sasa is in the AppStore!

 

NIEUW: de SasaApp! Nòg een tikkie meer mobiel én met een SasaWekker voor de “Oohhneee, te laat om te bestellen” -harde werkers onder jullie. Sasa stuurt een melding naar je mobiele telefoon en jij hoeft niet meer te denken, om eraan te denken, als je er al aan denkt. Snap je? ;)

 

Wist je trouwens dat… Apple erg kritisch is als het neerkomt op nieuwe apps toevoegen aan haar Store? Ja, en dat weten wij nu ook ;) Daardoor heeft deze update even op zich laten wachten.

 

What’s NEW in SasaLand?

  • Via je mobiele telefoon naar het Sasa App-icoontje.

> Geen gezoek meer naar de site via je internetbrowser.

> Online betalen met je Bancontact app ipv dat ‘vervelende’ apparaatje.

  • Een echte Sasa'Timer' om jou en je collega’s te helpen denken aan je toekomstige, welgekome, ontspannende en energierijke Lunch + Tijd.

> Jouw op maat in te stellen SasaWekker.

 

Hoe, wat en vooral waarom?

Wel, in eerste instantie the WHY. Herken je soms ook deze stemmetjes op je schouder?

 

 

  • “Ik had nog geen hongergevoel voor 10u en nu is het middag… mijn opties: wegrestaurant-spul, pizza, frietchinees, geen eten, geen tijd… ow boy”

*** 

  • “Mijne collega is nu lekker aan het genieten van SasaTime en ik… niet :(“

*** 

  • “Ik verlies me nogal snel in de tijd… een keer aan het werk, vergeet ik alles en iedereen rond mij.”

***

  • “Ik wil echt actie ondernemen: op tijd eten, beter zorgen voor mezelf, maar ‘t hoofdje wil nog niet altijd mee. (Nog) niet aan gedacht dus. Balen... morgen beter.”

***

  • “Ik moet al aan zoveel denken, help me aub een handje om ‘s middags lekker en gezond te eten.”

***

Ne dikke merci aan zij die met deze feedback kwamen! Want als Sasa een probleem hoort, kriebelt de uitdaging om voor een oplossing te zorgen.

 

Jij kan er nu voor kiezen om je persoonlijke SasaWekker in te stellen!

 

Stap 1: Download de App op je GSM

Stap 2: Sta de meldingen toe

Stap 3: Je Wekker opzetten: in de instelling van jouw ingelogd profiel. Bij 'mijn SasaWekker'.

Op welke dagen wil jij je SasaMoment beleven? 1 keer per week of liever 2 keer per week een welverdiende pauze tijdens je werkdag? Kies voor die dagen.

Om hoe laat wil je dat Sasa je daaraan helpt te denken? Liever die dag zelf of de avond voordien? Kies het uur.

 

>>> Sasa geeft je op dat tijdstip een seintje op je mobiele telefoon en jij hoeft niet meer te denken, om eraan te denken, hallelujah… extra harde schijfruimte voor jou, hihaaa!

Gaat je 'SasaWekker' af? Klik er gewoon op en vanaf dan ken je het wel… bestel je favoriete lunch, tussendoortje voor de namiddagdip en een verfrissende dorstlesser. En als Sasa je heeft geïnspireerd, dan mag je ook je collega een duwtje geven. (oh, en hier ontstaat weer een idee… een ‘por’ functie :)

 

En weet je, laat het, naast donder- en vrijdagen, elke dag SasaTime zijn op je werk… (ja, dat kan voor Sasa ook met je eigen gemaakte of gehaalde lunch hoor). Even de tijd nemen om ‘s middags je breinstekker eruit te halen, energierijk eten te eten waar je namiddag ook fris van blijft, het effe stil te maken of keihard te lachen samen. It’s SasaTiiiiiime!

 

-x- Sasa