Time...that inspires me!

Time...that inspires me!
25 februari 2017

SasaTime...Sasa, That Inspires ME. Tijd die jou inspireert. Om wat dan te doen?

Wel, ik heb twee doelen met SasaTime: jou goed en echt eten voorschotelen op een zorgeloze manier én je ook te helpen even tijd te maken tijdens de lunch.

 

Why? Iedereen weet wel dat het beter is om niet te eten achter de computer, om niet constant met die Smartphone bezig te zijn tijdens de middag of om vlugvlug eten ‘binnen te werken’.

We weten dat allemaal heel goed...we klagen er zelfs over dat we dat doen… en sterker; het ‘overkomt’ ons. Been there, done that... Als je ervoor openstaat, dan kan het ook anders… dan wordt je eettijd SasaTime.

 

SasaTime = de tijd écht nemen voor je lunchpauze … jezelf even ‘on hold’ zetten en bewust eten en genieten. In het moment zijn, een babbeltje slaan met collega’s, eens goed lachen, schermpjes toe, ruiken, proeven, horen, zien, voelen...

Het zal je goed doen, het maakt je meer creatief, positief en veel meer productief. En 't is nog plezant ook!

Ik geef je elke dag wat inspiratie mee. Hoe? Dat mag je zelf ontdekken ;)SasaTime: that’s me + Time… want heel even de tijd nemen om te eten, om te ontspannen en er ‘gewoon’ bewust te zijn maakt van jou een topper. -x- Sasa