FAQ

Wat is een SasaPlek?

Een SasaPlek is een werkplek/bedrijf waar SasaTime fijne lunches bezorgt.

Je herkent een SasaPlek aan de 'Hier levert SasaTime' affiche in de hal, de eethoek, de keuken ...

Zijn jullie nog geen SasaPlek meld jullie bedrijf dan meteen aan, dan probeer ik jullie zo snel mogelijk toe te voegen, zodat jullie ook kunnen bestellen.

Eenmaal je je account gecreëerd hebt, kan je extra SasaPlekken toevoegen. Dat is handig wanneer jij op meerdere SasaPlekken werkzaam bent of er op bezoek gaat. 

Wat is een SasaCode?

Een SasaCode is de unieke code, die gelinkt is aan een specifieke werkplek (SasaPlek). Deze heb je nodig als je je Account creëert of als je een extra werkplek wil toevoegen waar we ook leveren. 

NIEUW: de Code is niet meer nodig. Zoek in het veld, wanneer je een account aanmaakt naar je bedrijf. Dan kan op naam, adres, (oude code), gemeente.

Hoe bestel ik mijn SasaTime?

Dat doe je via www.sasatime.com. Geen telefoontjes of faxen meer. Ieder kan zijn/haar SasaTime bestelling doorgeven waar en wanneer het past, online. 

Je creëert een account op www.sasatime.com (gebruik hiervoor de unieke SasaCode van je werkplek) en je kan je salade, broodje, Tapas, drank, een tussendoortje, ... in je winkelmandje leggen en afrekenen. Wil je diezelfde dag genieten van je SasaTime, dan vragen we je om voor 10u je bestelling door te geven.

Heel binnenkort maken we van SasaTime een handige App, zodat je nog makkelijker met je Smartphone aan de slag kan. 

Waarom dien ik eerst een Account te creëren?

Iedereen kan komen snuffelen op onze app/website, maar om te kunnen bestellen dien je vooraf éénmalig een persoonlijk account aan te maken.

Onze app is een persoonlijk bestelsysteem op maat van jouw smaakvoorkeuren en allergiën. Je favoriete gerechten bewaren en eenvoudig veilig online betalen is een ander pluspunt. Je bestelling wordt op jouw naam geleverd. Sasa trakteert ook graag met cadeautjes, acties en fijne verhalen

Waar levert SasaTime?

SasaTime levert op een SasaPlek, dat is een werkplek waar SasaTime levert. Een SasaPlek heeft een unieke SasaCode (zie vraag hierboven) die gelinkt is aan een specifiek adres. Jij kiest dus bij elke bestelling waar we leveren, op welke werkplek (voor het geval je meerdere werkplekken hebt uiteraard).

Een SasaPlek herken je aan de SasaAffiche met daarop een unieke SasaCode. Dit is dan ook meteen de precieze plek waar we alle lunchen voor die SasaCode leveren.

Levert SasaTime overal waar ik wil?

Neen, jammer genoeg nóg niet. Onze start hebben we gemaakt in Hoeselt/Bilzen. De plek waar we vandaag alles klaarmaken. We stippelen van daaruit routes uit waarbij we zo milieuvriendelijk mogelijk omgaan met transport.

We bezoeken jouw bedrijf en labelen het als SasaPlek. Vanaf dat moment kan je inloggen om jouw lunch op deze plek te laten leveren.

Kom je op meerdere werkplekken in de week? Dan kan je ook genieten van je SasaTime moment, zolang die werkplekken al op onze route staan. Ga naar je profiel gegevens en maak de SasaPlek extra aan.

Komt SasaTime vandaag nog niet op jouw werkplek? Maar wil jij toch ook genieten van jouw SasaTime? Ga dan meteen even volgend contactformulier invullen en wij weten weer welke kant op in de toekomst.

Vanaf hoeveel personen levert SasaTime?

Makkelijk antwoord: we leveren vanaf 1 bestelling op je SasaPlek, elke weekdag tussen 11.00u - 12.15u 's middags...GRATIS!

Wanneer leveren jullie op mijn werkplek?

SasaTime levert elke weekdag (behalve op feestdagen) tussen 11.00u - 12u15 op je werkplek. Jij kan elk moment van de dag bestellen via de app of website en dat tot 10u00 als je diezelfde dag van je SasaTime wil genieten. 

Je kan ook perfect al een bestelling doen voor de volgende dag, volgende week... want je kiest zelf op voorhand het tijdstip van de levering.

Kan ik mijn lunch ook komen afhalen?

Neen, we kozen er bewust voor om dat niet aan te bieden. Eenvoudigweg omdat we het jullie zo makkelijk mogelijk willen maken om te kunnen genieten van je middagpauze...elke minuut ervan.

Tegelijkertijd biedt ons dat de mogelijkheid om te focussen en ieders lunch tijdig te bezorgen... elke dag.

Wat is een SasaVoucher?

Een vergadering in het vooruitzicht? Een lekker en gezonde verjaardagscadeau voor een medewerker? Gasten op bezoek? Iets te vieren op het werk? Gebruik de SasaVouchers en maak vele mensen instant blij!

Een SasaVoucher is een Voucher in de vorm van een mailtje met hierin een unieke code die werd aangemaakt door een BedrijfsAccount. Met deze Code kan je een lunch kiezen die je gedeeltelijk of helemaal niet hoeft af te rekenen (afhankelijk van je Voucherwaarde). De afrekening gaat naar het BedrijfsAccount. Let wel: bij de informatie die je samen met de Code ontvangt staat precies te lezen voor welke SasaPlek, voor welk(e) levermoment(en) en voor welk bedrag de SasaVoucher geldig is.

Om de SasaVoucher te kunnen gebruiken, dien je vooraf wel je account aan te maken. De VoucherCode geef je meteen in als je naar Op't Menu gaat. 

Hoe kan ik betalen?

Je kan je bestelling enkel online betalen. Alweer een voordeel: geen gedoe met cash geld bij levering.

  • Je betaalt ofwel bestelling per bestelling... via Bancontact, Visa/Mastercard of Maestro
  • OF je laadt een (krediet)bedrag op via diezelfde betaalkaarten.

Het grote voordeel van een kredietbedrag is dat je een groter bedrag op je SasaRekening zet en je daarna keer na keer super makkelijk af kan rekenen (zonder betaalkaart). Wanneer je je Krediet verhoogt, zitten er ook extra OplaadBonussen in voor jou!

Wat is een OplaadBonus?

Een OplaadBonus is een Bonus die we jou schenken telkens je je KredietBedrag verhoogt. Naast het voordeel dat het voor jou erg handig is, belonen we jou als trouwe klant hiervoor.

>>> Laad je op voor 50€ op, dan ontvang je 2€ extra. Laad je op voor 100€, dan krijg je 5€ cadeauLaad je op voor 200€ dan is je bonus 11€! <<<

(Alle bonussen en kredietbedragen zijn incl. btw)

Wat als je je krediet terug wil?

Als je je krediet, om welke reden dan ook terug wil, stort SasaTime het bedrag (verminderd met de OplaadBonus) terug op de rekening van waar het oorspronkelijk gestort is.

Indien deze rekening veranderd zou zijn, of niet meer zou bestaan, vragen we een aantal extra documenten op waarmee je kan aantonen dat deze rekening wel degelijk van jou is. Zo zorgen we ervoor dat niemand misbruik kan maken van je opgeladen krediet.

Hoelang blijft mijn krediet geldig?

Het opgeladen krediet blijft geldig tot 2 jaar na de laatste transactie.

Sasa quoi?

Wil je graag nog meer weten over alles rond SasaTime? Dan klik je best meteen door naar de blog van Sasa. Want Sasa is zoveel meer dan je buik vullen.