Hoe werkt het

goesting

Sasa vraagt waar jij behoefte aan hebt, waar jij nu zin in hebt. Is dat een bepaald ingrediënt of een smaak? Of heb je nood aan troost, energie of warmte? Wil je je licht en fris voelen na je maaltijd? Sasa helpt je om te luisteren naar jezelf en tovert zo een selectie op maat van jouw goesting.

bestelling

Download de SasaApp en bestel en betaal je maaltijd voor 10u00 op onze SasaTime om deze diezelfde dag voor max 12u15 op je SasaPlek geleverd te krijgen. Na 10u00 kan je gerust bestellen voor de volgende dag. Ben je vaak te laat om te bestellen? Ga dan maar snel je sasaWekker in jouw profiel opzetten. Ideaal voor de vergeetkonten ;-) Tip! Bestel lekkers om mee te nemen naar huis, voor ‘t weekend, ...

homemade

Ons SasaTeam bereidt jouw maaltijd met veel liefde en gebruikt daarbij verse ingrediënten. We maken onze eigen dressings, guacamole, hummus,... en werken met kwaliteitsvolle producten van leveranciers met passie voor hun vak. Vers verwerkt, met een hoge voedingswaarde en zo weinig mogelijk toevoegingen. Zuiver en puur. Vol smaak en écht lekker. Wat staat er op ‘t menu?

levering

We bezorgen je SasaTime maaltijd GRATIS op het aangegeven tijdstip, op jouw werkplek (SasaPlek). Zo kan je de lunchtijd ten volle gebruiken waar hij voor dient: een rust- en herlaadmoment.

Leveren wij vandaag al overal? Neen, nog niet. Onze start hebben we gemaakt in Hoeselt/Bilzen en ook Hasselt, de regio's waar we vandaag al leveren. We stippelen van daaruit routes uit waarbij we zo milieuvriendelijk mogelijk omgaan met transport.

We bezoeken eerst jouw bedrijf en labelen het als SasaPlek. Vanaf dat moment kan je inloggen om jouw lunch op deze plek te laten leveren. Kom je op meerdere werkplekken in de week? Dan kan je ook genieten van je SasaTime moment, zolang die werkplekken al op onze route staan. 

energie

Het leven zonder SasaTime:

  • mijn eetpauze vliegt voorbij, want ik ging ‘even’ om een broodje
  • eten in gezelschap van mails, facebook, instagram en ###  ‘alles effe checken’... 
  • zie ons hier allemaal zitten met onze telefoon... en ping... een berichtje *zucht*
  • eten aan de computer… ha, ook een herkenbare situatie, toch?
  • of in de auto... f*** remmen!!
  • Weeral choco?
  • Ben je ook nog wel goed aan het ademen?

En hop, weer terug aan het werk… Zie je het voor je? Super! Het feit dát je het herkent en ervan bewust wordt, is de eerste stap om het anders te gaan doen. Vanaf nu kan jij zelf kiezen dat je dit niet (meer) alle dagen wil. Klinkt als een plan ;)

inspiratie

Zelfs met de beste wil van de wereld kan je geen acht uur aan een stuk fris blijven. Sasa inspireert en motiveert je om een verdiend rustmoment te nemen. Even stilstaan en bekomen van het eerste deel van de werkdag. Sasa informeert je over alle ingrediënten op ’t menu, ze schrijft nieuwsbrieven en uiteraard… ze blogt. Je krijgt voedingsadvies, tips over een lekker drankje voor vanavond, ze deelt al eens een top- recept en motiveert je om zelf aan het stuur te gaan zitten van jouw keuzes. Hopsa...sa.

Pluk alvast je SasaTime!