Particulier

SasaTime als particuliere klant: SasaLunch

 

Hallo, ik leg je graag even uit hoe jij straks het meest kan genieten van jouw SasaTime.

 

  • Je account aanmaken (éénmalig)

Het allermakkelijkst is dat ieder voor zich een persoonlijke account aanmaakt. Je duidt de SasaPlek aan waar we de lunch mogen bezorgen (je kan er nadien meerdere toevoegen).  

 

  • Je Sasalunch bestellen

Je bent ingelogd als particuliere klant? Prima, dan kan je beginnen aan een persoonlijke bestelling. Elke collega bestelt voor zich, zo kan ik ieders pakketje op z'n best personaliseren. 

Je kan je lunch online betalen, bestellen wanneer jij zin hebt (we leveren al vanaf 1 bestelling), én beginnen met de opbouw van een puntensysteem op jouw naam achter de schermen. 

Je kiest een tijdstip: wil je vandaag een SasaLunch? Bestel dan zeker voor 10u, je kan trouwens ook perfect thuis aan de ontbijttafel je bestelling plaatsen. Of vandaag bestellen voor volgende week. Het is momenteel 2 keer per week in een regio SasaTime. Waar en wanneer? Dat lees je hier.

Heb je een mail met een SasaVoucher ontvangen? Dan geef je die code als eerste in het VoucherCode vakje in. Dit geeft recht op een tegoed van de schenker van de SasaVoucher.

Je kiest lekkers: je kan een gerecht op jouw maat aanpassen door ingrediënten te schrappen en daarna opslaan in My Favourites. Handig voor een volgende keer.

 

  • Je lunch betalen

Met je eigen SasaKrediet of een exact bedrag. Je hebt om een Krediet op te laden éénmalig een bankkaart toestelletje nodig of je maakt gebruik van een handige bank app op je Smartphone.

 

  • Een kortingscode?

Deze vul je in en bevestig je in je winkelmandje. De korting wordt meteen verwerkt.

 

Ziezo, op deze manier kan je optimaal genieten van alle voordelen van mijn webshop... beetje anders dan je gewoon bent? Geen cashgeld onderhandelingen meer, geen lijstjes maken en samen bestellen, geen zoekwerk naar jouw lunch... even wennen en dan volop genieten.

-x-

Sasa

ps: Heb je nog vragen? Dan mag je me altijd even contacteren.